World Kiteboarding League: Event Site

Aankleding en faciliteiten voor evenementen wereldwijd

Voor de kitesurfevenementen die door World Kiteboarding League (WKL) in 2016 en 2017 over de hele wereld zijn georganiseerd, is door Foxworks design de gehele aankleding van de evenemententerreinen in de WKL huisstijl ontworpen.

Een belangrijk onderdeel van de evenementen zijn de mobiele judge tower, opname- en presentatiestudio, en kantoor die in drie speciaal ingerichte zeecontainers zijn gehuisvest. Het interieur en de opdruk van deze zeecontainers zijn ontworpen door Foxworks. Deze containers kunnen rondom worden afgesloten zodat ze per vrachtwagen of per schip getransporteerd kunnen worden naar de verschillende evenementlocaties. Hiermee wordt gerealiseerd dat de evenementorganisatie altijd de benodigde faciliteiten ter beschikking heeft.

De evenementterreinen worden verder aangekleed met spandoeken, banners en vlaggen. Hiervoor wordt per evenement door Foxworks het drukwerk opgemaakt met de logo’s van het evenement en de hoofdsponsoren. Ook de opmaak van de wedstrijdshirts van de deelnemers is door Foxworks verzorgd.