Tiny Tokens: Twined Dice

Complete set dobbelstenen voor tabletop roleplaying games

Deze set van dobbelstenen is ontworpen voor gebruik in tabletop roleplaying games, zoals Dungeons & Dragons, Pathfinder, etc. De volledige set bestaat uit een vierzijdige, een zeszijdige, een achtzijdige, een tienzijdige, een twaalfzijdige, en een twintigzijdige dobbelsteen, plus een tienzijdige dobbelsteen met tientallen. (D4, D6, D8, D10, D12, D20, en 10D10.) Daarnaast zijn in dezelfde lijn een aantal dobbelstenen ontworpen voor gebruik bij het verzamelkaartspel Magic: the Gathering.

In dit ontwerp worden de zijden van de dobbelstenen gevormd door een band die om zichzelf heen gevlochten is en rond de gehele vorm loopt.

Deze dobbelstenen zijn ontworpen om geproduceerd te worden met een hoge kwaliteit SLS 3D-print proces. De modellen zijn geschikt om in een groot aantal verschillende materialen geprint te worden. Zo behoren staal met verschillende coatings, verschillende kleuren kunststof, messing, en zelfs edelmetalen tot de opties. De dobbelstenen worden on-demand geprint door de firma Shapeways, en zijn wereldwijd beschikbaar via de website van Tiny Tokens.

Referenties: Tiny Tokens

Gecategoriseerd onder:

productontwerp