Reünieplanners: Website

Website van Reünieplanners met bedrijfsinformatie, digitale registratie en verkoop van toegangskaarten voor de reünies.

De website van Reünieplanners vormt het belangrijkste communicatiemiddel voor de verschillende diensten die zij aanbieden, en voor de verschillende reünies die worden georganiseerd. Daarnaast kunnen geïnteresseerden via de website een nieuwe reünie aanmelden en worden via de website toegangskaarten verkocht voor de reünies.

Door Foxworks Design is een website ontwikkeld die deze verschillende functies vervult. De website is gebaseerd op het open source CMS Joomla. Reünieplanners kan hierin op eenvoudige wijze haar reünies aanmaken en beheren. Ook kunnen toegangskaarten worden verkocht met daarop een unieke streepjescode, die bij entree wordt gescand. De toegangskaarten kunnen worden betaald met iDEAL of Paypal, en kunnen door de deelnemers zelf worden uitgeprint. Bij entree wordt de unieke streepjescode op het toegangsbewijs gescand. Met dit system zijn reünies georganiseerd die uiteenlopen van slechts 100 tot maar liefst 25.000 deelnemers.

Om deelnemers aan reünies een extra mogelijkheid te bieden om (opnieuw) met elkaar in contact te komen en te blijven, is aan de website een sociaal platform gekoppeld. Hierin kunnen deelnemers zich registreren en inloggen met een Facebook account. Eenmaal ingelogd, kunnen de deelnemers elkaar contacteren en foto's of herinneringen delen. Dit systeem wordt door Reünieplanners eveneens gebruikt om, na afloop van de reünie, foto's van het evenement met de deelnemers te delen.

Als aanvulling op de website is eveneens een template ontwikkeld waarmee op eenvoudige wijze mailings, opgemaakt in de huisstijl, kunnen worden verstuurd aan alle deelnemers van een reünie.

Reunieplanners Website 02

Referentie: Reünieplanners

Gecategoriseerd onder:

grafisch ontwerp