My7Ways: iPad Applicatie

iPad-applicatie voor gebruik in de My7Ways winkels.

In de fysieke winkel van giftshop My7Ways op de Runstraat in Amsterdam werd gebruik gemaakt van meerdere iPads voor aankleding van de winkel en voor communicatie van het merk. Door Foxworks Design is voor deze iPads een applicatie ontwikkeld die permanent kan worden afgespeeld. De applicatie bestaat uit de volgende onderdelen:In de fysieke winkel van giftshop My7Ways op de Runstraat in Amsterdam werd gebruik gemaakt van meerdere iPads voor aankleding van de winkel en voor communicatie van het merk. Door Foxworks Design is voor deze iPads een applicatie ontwikkeld die permanent kan worden afgespeeld. De applicatie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Per thema binnen het My7Ways-concept een informatiepagina, met voorbeelden van producten binnen dit thema, een korte tekstuele toelichting en afbeeldingen met het themadier en de themakleur.
  • De mogelijkheid voor klanten om zich direct vanuit de winkel in te schrijven voor de digitale nieuwsbrief van My7Ways.
  • De mogelijkheid om digitaal de persoonlijke boodschap in te voeren die aan een gekocht cadeau moet worden toegevoegd.
  • Per thema een pagina met inspirerende citaten en dichtregels die gebruikt kunnen worden in de persoonlijke boodschap.
  • Een slideshow met sfeervolle foto's van de winkel en de producten van My7Ways. Wanneer de iPad langer dan vijf minuten niet wordt bediend begint deze diavoorstelling automatisch te spelen.

Referenties: My7Ways

Gecategoriseerd onder:

webdesign interfaces