LackeyCCG: Logo en Iconen

Logo en iconen voor de Collectible Card Game simulator LackeyCCG.

LackeyCCG is een programma dat het mogelijk maakt om diverse Collectible Card Games (CCGs) te spelen, op diverse platforms, tegen spelers wereldwijd.

Voor de nieuwe versie van dit programma zijn een logo en een bijbehorend icoon ontworpen. Uit het logo moest de grote diversiteit aan spellen dat met LackeyCCG gespeeld kan worden,duidelijk naar voren komen. Daarnaast moest de afbeelding die in het logo te zien is als icoon voor de applicatie kunnen worden gebruikt.

Voor het icoon was belangrijk dat het in alle afmetingen, die op de verschillende uiteenlopende platforms worden gebruikt (Windows en MAC, desktop PC's en tablets, normale schermen en Retina displays), duidelijk en herkenbaar blijft. Daarom zijn voor het icoon verschillende varianten ontworpen met afnemende complexiteit. Op kleinere formaten wordt de meest eenvoudige variant getoond, terwijl op hoge resoluties de meer complexe varianten worden gebruikt.

Voor LackeyCCG zijn door Foxworks Design tevens de standaard applicatie interface en een ambigram van de programmanaam ontworpen.

Referentie: LackeyCCG

Gecategoriseerd onder:

grafisch ontwerp