Beckers: Verkoopmeubel Broketje

Mobiel meubel voor de verkoop van het Beckers Broketje op beursen, festivals en andere tijdelijke locaties.

Het Beckers Broketje is een speciaal door Beckers ontwikkeld broodje kroket, dat zeer geschikt is voor verkoop op evenementen, omdat het extra lang vers blijft en goed warm gehouden kan worden. Voor de verkoop van deze snack op tijdelijke locaties, is door Foxworks Design een mobiel inzetbaar meubel ontworpen.

Het meubel bestaat uit een robuuste balie met daarop een inschuifbare luifel. Op het werkblad van het meubel zijn een frituurapparaat voor de bereiding van de kroketten, en een warmhoudvitrine voor de presentatie van de bereide Broketjes geplaatst. Aan de achterzijde van het meubel is een koelmeubel en een kassalade geïntegreerd. Ook is er ruimte voor een watertank. In de basis van het meubel is eveneens de verdeelkast opgenomen voor de stroomvoorziening van de koeling, de frituur en de verlichting in de luifel.

Het meubel is geheel uitgevoerd in de huisstijl van Beckers en de luifel en het spatschot rondom de frituur zijn voorzien van signing. Op het luifel is een whiteboard aangebracht voor de prijscommunicatie, zodat op verschillende locaties andere prijzen gehanteerd kunnen worden. Voor het aanbieden van sauzen en servetten is een planchet toegevoegd, dat naar keuze aan de voorzijde of zijkant van het meubel kan worden geplaatst.

Voor transport van het meubel wordt het luifel naar beneden ingeschoven en worden rondom panelen aangebracht. Zo vormt het meubel een compact geheel en raakt het niet beschadigd.

Het meubel is ontwikkeld in samenwerking met Pruko Interieurbetimmeringen BV, die zorg heeft gedragen voor de productie ervan.

Referentie: Beckers, Pruko

Gecategoriseerd onder:

productontwerp food en horeca