Al Capone's Pizza's: Warmhoudplaat

Warmhoudplaten met traditionele uitstraling, ontworpen voor Al Capone's Pizza's.

Het warmhoudmeubel bestaat uit een natuurstenen plaat, die in een houten frame ligt. Boven de plaat is in een RVS brug een keramisch warmte-element geplaatst. In de staanders van de brug is aan weerszijden verlichting opgenomen, om zo de pizza op de plaat optimaal uit te lichten. Het geheel werkt op 230 V netstroom. De RVS brug kan naar voren worden geschoven, zodat er meer ruimte is om een afgebakken pizza direct uit de oven op de stenen plaat te leggen en in punten te snijden.

Op de bovenzijde van de brug is een glazen ademschot geplaatst, waarin de pay-off van Al Capone's Pizza's is geƫtst. Ook is hier ruimte voor signing. Aan de voorzijde van het houten frame kan een kaart worden gelegd, waarop het type pizza, de prijs en de ingrediƫnten worden gecommuniceerd.

Deze warmhoudplaat vormt de basis van de inrichting van alle verkooppunten waar verse Al Capone's pizza's worden verkocht, en wordt gebruikt in zowel de mobiele verkoopmeubels als de restaurantinterieurs die ook door Foxworks Design zijn ontworpen.

Referentie: Al Capone's Pizza's

Gecategoriseerd onder:

productontwerp food en horeca