Al Capone's Pizza's: Marktwagen

Marktwagen om op locatie verse pizza's te kunnen bereiden, bakken en verkopen.

De Al Capone's Pizza's Marktwagen, die door Foxworks Design is ontworpen, heeft alle apparatuur aan boord om, op markten, braderieën en openluchtevenementen, verse pizza's te kunnen bakken. Op locatie wordt de luifel van de wagen geopend en de balie uitgerold. Op de toonbank worden de eveneens voor Al Capone's ontworpen tabletop warmhoudplaten geplaatst, zodat warme pizzapunten kunnen worden verkocht.

Voor de verkoop van verse hele pizza's worden in de compartimenten van de balie rekken geplaatst waarin de pizza's in hun pizzadoos worden gepresenteerd. Doordat de compartimenten afzonderlijk geschakeld kunnen worden kan per situatie een passende indeling worden gemaakt met gekoelde of ongekoelde pizza's. Ook is het mogelijk in één van de compartimenten verse ingrediënten te presenteren die op de vers bereide pizza's worden gelegd.

In de wagen is voldoende koelruimte ingericht om onafhankelijk te kunnen opereren. Ook is een professionele pizzaoven en voldoende werkruimte beschikbaar. Zowel aan de binnen- als buitenzijde is de wagen voorzien van bedrukking in de huisstijl van Al Capone's Pizza's. Om het rustieke Italiaanse gevoel te versterken is bovendien een betegelde achterwand aangebracht en wordt gebruik gemaakt van diverse Italiaanse producten, zoals flessen olijfolie, verse Italiaanse kruiden en blikken tomaten.

Referentie: Al Capone's Pizza's

Gecategoriseerd onder:

productontwerp food en horeca